Wat wilt u weten over Weru kozijnen?

Website Weru: www.weru.nl

Misschien verbaast het u niet, maar Weru behoort net als Gealan, Rehau, Schüco en Veka tot de grote groep Duitse leveranciers van kunststof kozijnprofielen. Weru is een oude bekende op de Nederlandse kozijnmarkt, die door de jaren heen al veel Nederlandse gezinnen blij heeft gemaakt met haar Castello en Afino kozijnen.

Weru Castello

Weru Castello

De Castello lijn kan worden opgesplitst in twee soorten kozijnen, namelijk het Castello Trado kozijn en het Castello Realto kozijn. Voor beiden geldt dat ze een strak klassiek profiel hebben, voorzien kunnen worden van houtnerfstructuur, een houtlook verbinding en tal van kleuren. Daarnaast heeft zowel het Trado als het Realto kozijn een isolatiewaarde van 1,30 W/m²K met dubbelglas en van 0,76 W/m²K met driedubbelglas.

Vanzelfsprekend bestaan er ook verschillen tussen beide kunststof kozijnprofielen. Wanneer u op zoek bent naar een kozijn met een Hollandse uitstraling en rechte hoeken, dan kunt u het beste kiezen voor het Castello Trado kozijn. Gaat de voorkeur uit naar een kozijn dat gelijkenissen vertoont met een nostalgisch schuifraam en toepasbaar is in een bijzonder bouwwerk, dan komt u automatisch terecht bij het Castello Realto kozijn. Dat overigens wel is voorzien van de nieuwste technieken.

Weru Afino

Weru heeft de Nederlandse consument meer te bieden dan alleen de Castello lijn, want u kunt ook kiezen voor de Afino lijn. Topcomfort is het sleutelwoord om de Afino kozijnen samen te vatten. Met driedubbelglas hebben de Afino kozijnen een isolatiewaarde van 0,68 W/m²K en staal hoeft niet te worden toegepast door het gebruik van hightech materialen. Dit kunt u ook lezen in de folder, die hier is te downloaden. In de folder wordt ook meer verteld over de unieke kenmerken van de verschillende Afino kozijnen, en wel Afino One, Afino Tec, Afino Top en Afino Art.

Weru Afino
  • Afino One: kies zelf de vormen, de kleuren en niet te vergeten de functies.
  • Afino Tec: voor de liefhebber van grote raamoppervlakken en hightech materialen.
  • Afino Top: een aluminiumlook door de combinatie van aluminium en kunststof en de vele kleurmogelijkheden.
  • Afino Art: licht in overvloed, vanwege elegante slanke vormen en het unieke architectonisch design.

Gratis offertes ontvangen

Mocht u interesse hebben in Weru kunststof kozijnen en wilt u alvast prijzen weten, dan kunt u via de onderstaande roze button gratis offertes ontvangen.