Wat wilt u weten over Rehau kozijnen?

Website Rehau: www.rehau.com/nl-nl/bouw/raam-geveltechniek

Het van origine Duitse Rehau is meer dan alleen een leverancier van kunststof kozijnprofielen, want het is ook actief in de auto- en mobiliteitsindustrie. Rehau heeft haar hoofdkantoor in Nederland gevestigd in Nijkerk, daar kunt u terecht met vragen over de ramen en deuren van Rehau. Op deze pagina wordt alleen kort uitgelegd welke kozijnprofielen Rehau levert. Rehau probeert de Nederlandse kozijnmarkt te veroveren met twee kunststof kozijnlijnen, namelijk de Geneo-lijn en de Character-Design 70-lijn.

Rehau Geneo

Rehau Geneo

De Geneo-lijn bestaat uit twee soorten kunststof kozijnen, en wel het standaard Geneo kozijn en het Geneo MD plus kozijn. Beide kozijnen worden gemaakt van het zogenaamde RAU-FIPRO, een glasvezelversterkte hightech materie, die er niet alleen voor zorgt dat staal niet meer hoeft te worden toegepast, maar ook het isolatievermogen wordt verbeterd. Het Geneo MD plus kozijn heeft drie varianten, die allen beter zijn dan het standaard Geneo kozijn.

  • Geneo MD plus: Uw-waarde 1,10 W/m²K
  • Geneo MD plus geschikt voor passiefhuis: Uw-waarde 0,80 W/m²K
  • Geneo MD plus passiefhuis standaard: Uw-waarde 0,73 W/m²K

Rehau Character-Design 70

Je zou kunnen zeggen dat Rehau de Character-Design 70-lijn speciaal heeft ontwikkeld voor de Nederlandse markt. U kunt als consument kiezen tussen een Character-Design 70 kozijn met vlak profiel of verdiept profiel, ze hebben respectievelijk een diepte van 70 en 115 millimeter. Tevens bestaat er een Character-Design 70 kozijn in de vorm van een schuifraam. Helaas isoleren de Character-Design 70 kozijnen minder goed dan de Geneo kozijnen. Niettemin is een isolatiewaarde van 1,10 W/m²K nog zeer redelijk.

De folders van beide Rehau-lijnen kunnen hier (Geneo) en hier (Character-Design 70) worden gedownload.

Gratis offertes ontvangen

Mocht u interesse hebben in Rehau kunststof kozijnen en wilt u alvast prijzen weten, dan kunt u via de onderstaande roze button gratis offertes ontvangen.