Wat wil je weten over Profel kozijnen?

Website Profel: www.profel.be/nl

Het Belgische Profel is in 1948 opgericht, het maakt onderdeel uit van de Profel groep en mag zich nog altijd een familiebedrijf noemen. Profel levert als één van de weinigen aluminium, houten en kunststof kozijnprofielen. Waar de concurrentie zich alleen bezighoudt met kunststof en/of aluminium profielen, voorziet Profel de markt ook van houten kozijnprofielen (afrormosia, meranti). De Belgen hebben niet het beste assortiment, maar wel het meest complete.

Profel kunststof kozijnen

Profel kunststof kozijn

Profel houdt het simpel, want je kunt alleen kiezen tussen een kunststof kozijn met vlak profiel of retro profiel. In alle profielen is binnenin staal verwerkt. Daarnaast hebben ze vier kamers en drie dichtingen en zowel aan de binnen- als buitenkant kan structuurfolie worden toegepast. Verder is het belangrijk om te weten dat Profel veel comfort, weinig onderhoud en een optimale veiligheid garandeert. Voor meer informatie over de Profel kunststof kozijnen kun je hier de folder downloaden. Daarin staat ondermeer dat houtnerfstructuur tot de opties behoort, net als driedubbel glas.

Profel aluminium kozijnen

Het aluminium assortiment van Profel is een stuk uitgebreider dan het kunststof assortiment. Je kunt kiezen tussen een zevental aluminium kozijnprofielen, die allemaal redelijk goed isoleren, maar niet tot top van de markt behoren. Wanneer je meer wilt weten over de Profel aluminium kozijnen, dan kun je hier de nieuwste folder downloaden.

Profel aluminium kozijn
  • Rondo: kan betiteld worden als neutraal, mede door de afgeronde buitenhoeken.
  • Ellips: is speels, vanwege de vleugels met volledig afgeronde profielvlakken.
  • Retro: doet traditioneel aan, dat komt door de gemoulureerde vleugels met smalle aanzichten.
  • Strato: is een klassiek profiel met afschuinde buitenzijden.
  • Ferro: heeft een strakke moderne staallook en een opstaande lip.
  • Dritto: beschikt niet alleen over een strak en elegant uiterlijk, maar ook over verborgen vleugels.
  • Fino: kenmerkt zich door een strak en vlak profiel en kaders en vleugels die in een rechte lijn staan.

Gratis offertes ontvangen

Mocht je interesse hebben in Profel aluminium, houten of kunststof kozijnen en wil je alvast prijzen weten, dan kun je via de onderstaande roze button gratis offertes ontvangen.