Wat wil je weten over K-vision kozijnen?

Website K-vision: www.k-visionkozijnen.nl

K-vision behoort tot de groep van populairste kunststof kozijnprofielen in Nederland en wordt soms ook wel Kömmerling genoemd. De eigenaar van K-vision is het Duitse Profine, dat zich sinds 1969 al bezighoudt met ondermeer kunststof kozijnprofielen.

De K-vision kozijnprofielen zijn niet alleen honderd procent loodvrij en recyclebaar, maar ook brandwerend. Je kunt als consument kiezen tussen een kozijn dat het vuur 30 minuten tegenhoudt en een kozijn dat 60 minuten weerstand biedt (EW/EI klassering). K-vision is op te splitsen in vijf soorten kozijnen, die weinig voor elkaar onderdoen met betrekking tot het isolatievermogen, uitgezonderd het 88 plus kozijn, dat driedubbelglas heeft en is te gebruiken als passiefhuis kozijn.

Van K-vision Trend tot K-vision Classic tot K-vision 88 plus

K-vision City

Zoals gezegd bestaat K-vision uit vijf soorten kunststof kozijnen, die met normaal dubbelglas een isolatievermogen halen van 1,30 of 1,40 W/m²K. Uiteraard isoleren de kozijnen met driedubbelglas een stuk beter, toch haalt slechts één kozijn de passiefhuisnorm van 0,80 W/m²K en dat is het eerder genoemde 88 plus kozijn.

  • Trend: beschikt over dezelfde dieptewerking als een houten kozijn, heeft een warme uitstraling en wordt uitgevoerd met een rechte hoekverbinding.
  • Cube: laat zich kenmerken door een rechte dagkant en robuuste hoekige vorm. Verder behoort zowel een recht als schuin aflopende dorpel tot de mogelijkheden.
  • Classic: is een kozijn met aluminiumlook, vlakke vormen en moderne grijstinten en werd 40 jaar geleden al geïntroduceerd.
  • City: ziet er uit als een kozijn van vroeger, dat komt door een verspringend glasoppervlak en rechte profielvorm. Je komt dit kozijn tegen in oude binnensteden en bij oude plattelandshuizen.
  • 88 plus: wordt normaal gesproken gebruikt als passiefhuis kozijn, dit komt door het isolatievermogen van 0,80 W/m²K, dat wordt behaald met driedubbelglas en een extra middendichting.

Gratis offertes ontvangen

Mocht je interesse hebben in K-vision kunststof kozijnen en wil je alvast prijzen weten, dan kun je via de onderstaande roze button gratis offertes ontvangen.