Wat wil je weten over Gealan kozijnen?

Website Gealan: www.gealan.de/nl

Zoals veel leveranciers van kunststof kozijnprofielen is ook Gealan Duits en dat is terug te zien aan het assortiment dat ze bieden, want dat is beperkt, maar uitermate degelijk. Ieder Gealan kozijn kan worden voorzien van driedubbelglas en is binnenin met staal verstevigd. Weliswaar mag op papier geen enkel Gealan kozijn bestempeld worden als passiefhuis kozijn, maar dat doet geen afbreuk aan de zeer goede kwaliteit die de Duitsers leveren. Gealan biedt je vier keuzes, namelijk:

  • S 8000 IQ
  • S 8000 IQ plus
  • NL plus
  • S 8000 NL plus

Van Gealan S 8000 IQ tot Gealan S 8000 NL plus

Gealan NL plus

Wanneer je op zoek bent naar een kunststof kozijn met zogenaamd vlak profiel, dan kun je voor het S 8000 IQ of S 8000 IQ plus kozijn van Gealan kiezen. Het S 8000 IQ plus kozijn is de verbeterde uitvoering van het S 8000 IQ kozijn, dit zal gelet op de naam echter geen verassing zijn.

De inbouwdiepte van het S 8000 IQ kozijn bedraagt 74 millimeter, tegen 83 millimeter van het S 8000 IQ plus kozijn. Binnenin is staal verwerkt en het kozijn kan worden uitgevoerd met een half-verzet met ronde glaslijst of een vlak-verzet met tweevoudig afgeschuinde glaslijst. Niet alleen is het hoge isolatievermogen (0,93 W/m²K) voor het S 8000 IQ plus kozijn kenmerkend, maar ook de schuimgevulde vleugelhoofdkamers (IKD) en de Statische-Trocken-Verglasung (STV).

De Nederlandse markt
Gealan heeft ervoor gezorgd dat het NL plus kozijn beschikt over de modernste technieken en voldoet aan de traditionele eisen van de Nederlandse markt. Het resultaat is een kunststof kozijn met zachte contouren en smalle aanzichtbreedtes. Tevens kunnen grote naar buitendraaiende elementen worden toegepast. Als aanvulling op het NL plus kozijn heeft Gealan het S 8000 NL plus kozijn ontwikkeld. Dit kozijn heeft een houtlook, kubusachtige profielen en is nog specifieker gericht op de Nederlandse markt. Je kunt hier de folder van het S 8000 NL plus kozijn downloaden.

Gratis offertes ontvangen

Mocht je interesse hebben in Gealan kunststof kozijnen en wil je alvast prijzen weten, dan kun je via de onderstaande roze button gratis offertes ontvangen.