Wat wil je weten over DeCeuninck kozijnen?

Website DeCeuninck: www.deceuninck.nl

DeCeuninck is een toonaangevende leverancier van kunststof kozijnprofielen, waar menig kozijnspecialist die is aangesloten bij Kozijnen-Web.nl mee werkt. De van oorsprong Belgische onderneming levert twee lijnen, namelijk de Zendow-lijn en de Autentica-lijn. De opbouw van beide profielen verschilt minimaal, alleen is het Autentica-profiel voorzien van sierlijsten. Verder bezitten ze dezelfde specificaties met betrekking tot bijvoorbeeld het isolatievermogen.

DeCeuninck Zendow

DeCeuninck Zendow

De Zendow-lijn is opgedeeld in twee profielen, en wel een verdiept profiel dat Royal wordt genoemd en een vlak profiel met de naam Flex. Zowel het verdiepte als vlakke profiel heeft drie uitvoeringen. De Premium uitvoering staat bovenaan de ladder, gevolgd door de Standaard uitvoering en de Basic uitvoering. Het onderscheid wordt gemaakt op basis van het isolatievermogen, zoals hieronder is te lezen. Tevens kan verderop op deze pagina van elk profieltype de folder worden gedownload.

  • Zendow Premium heeft een Uw-waarde van: 0,65 W/m²K. (met driedubbelglas)
  • Zendow Standaard heeft een Uw-waarde van: 0,73 W/m²K. (met driedubbelglas)
  • Zendow Basic heeft een Uw-waarde van: 1,10 W/m²K.

Download hier de folder van de Premium uitvoering, hier de folder van de Standaard uitvoering en hier de folder van de Basic uitvoering. In alle folders wordt vermeld dat de Zendow-kozijnen naadloos zijn, dat ze worden gekenmerkt door brede en hoge raampartijen, smalle aanzichtbreedtes en grote glasoppervlaktes.

DeCeuninck Autentica

Zoals gezegd in de introductiealinea is een DeCeuninck Autentica-kozijn een DeCeuninck Zendow-kozijn, maar dan met sierlijsten. Er kan gekozen worden tussen vier soorten varianten, namelijk Baroc, Renaissance, Romantic en Arboré. Wat onderscheidt deze varianten? Lees het in de folder, die hier is te downloaden of bestudeer de korte opsomming hieronder.

DeCeuninck Autentica
  • Baroc: heeft verzonken ramen.
  • Renaissance: heeft vooruitspringende balken.
  • Romantica: heeft ramen met een kruisvorm.
  • Arboré: heeft een houtverbindingslook.

Gratis offertes ontvangen

Mocht je interesse hebben in DeCeuninck kunststof kozijnen en wil je alvast prijzen weten, dan kunt u via de onderstaande roze button gratis offertes ontvangen.